Veszélyes hulladékok gyűjtése, kezelése

 

A 14/4032-15/2014 számú veszélyes és nem veszélyes hulladékszállítási és kereskedelmi engedélyünk birtokában vállaljuk szinte valamennyi típusú (szilárd, ömlesztett, folyékony) veszélyes hulladék telephelyről történő elszállítását és biztonságos, szakszerű kezelését, vagy továbbítását a hulladék minőségének, veszélyességének megfelelő kezelő szervezethez. Több hulladékkezelési engedéllyel rendelkező, hasznosítást, ártalmatlanítást végző céggel szerződéses kapcsolatban állunk, akik bevonását a munkavégzésbe alvállalkozóként szükség szerint megtesszük. 

 

A folyékony halmazállapotú veszélyes hulladékok, ipari szennyvíziszapok és szennyvízek szállítását a tulajdonunkban lévő 5-21 m3 -es tartályos gépjárművekkel végezzük, míg a szilárd, darabos, porszerű és iszapszerű hulladékok szállítására láncos konténerszállító gépjárművek állnak rendelkezésünkre.

 

A hulladékok elszállítását minden esetben az ADR szabályainak megfelelően végezzük, sofőrjeink az ADR szállításra feljogosító képesítéssel rendelkeznek. Munkavállalóink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos munkavégzést illetően.

 

Amennyiben kérdése merülne fel a fenti tevékenységünkkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérem keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére!

 

Platán 96 Kft Engedélyek L and G Group