A Kartec-Ép 2006 Kft. 2008-ban alakult a Platán 96 Bt. testvércégeként, ezért a Kft. tulajdonosi köre, a székhely címünk és telephelyünk is azonos a korábban alapított Bt-vel.

Meghírdetett szolgáltatásaink többsége ezért mindkét cég esetében elérhető ügyfeleinknek, azonban bizonyos tevékenység megosztás miatt a Kartec-Ép 2006 Kft. elsősorban a veszélyes és nem veszélyes hulladékok gyűjtésére, szállítására és előkezelésére/kezelésére, illetve említett hulladékokkal kapcsolatos kereskedelmi tevékenységre specializálódott, míg az egyéb vállalt tevékenységeket (tárolótartályok tisztítása és vizsgálata, ipari tisztítások, azbesztmentesítés, homokszórás stb.) elsősorban a Platán 96 Bt. végzi.

A Kft. a hulladékkezeléssel és kereskedelemmel kapcsolatos tevékenysége mellett vállalja különböző gazdálkodó szervezetek, kis és közepes méretű vállalkozások, multinacionális cégek komplex hulladékgazdálkodási rendszerének szakszerű (környezetvédelmi szempontokat és a hulladékos jogszabályokat maximálisan szem előtt tartva) kidolgozását, a megvalósítás kivitelezését és az ezzel kapcsolatos teljes körű szolgáltatás nyújtását. Hulladékgazdálkodási szakértő képesítéssel rendelkező kollégánk készséggel áll az Önök rendelkezésére ilyen jellegű igény felmerülése esetén.

 

A Kartec-Ép 2006 Kft. tanúsított ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetirányítási rendszert működtet, valamit tagja a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének.

 

Társaságunk rendelkezik a meghírdetett tevékenységeire vonatkozó szolgáltatási felelősségbiztosítással és környezetszennyezési felelősségbiztosítással, a biztosítási összeghatár biztosításonként 10 M Ft/kár és 50 M Ft/év biztosítási összeghatárig.

 

Kérem tekintse át honlapunkat,  ahol részletesebben tájékozódhat szolgáltatásainkról, engedélyeinkről és referenciáinkról is.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is partnereink között üdvözölhetjük!

Platán 96 Kft Engedélyek L and G Group